Als afgestudeerd informatiedeskundige ligt mijn hart ook bij het ordenen en terugvindbaar maken van informatie. In mijn ogen is een administratie goed ingericht als de stukken zo makkelijk mogelijk opgeruimd kunnen worden, en met zo min mogelijk moeite weer teruggevonden worden. Handig voor jezelf, soms noodzakelijk voor de Belastingdienst, maar ook zodat anderen in geval van nood de belangrijke stukken kunnen terugvinden.
Het gaat dan niet alleen om papieren stukken, maar ook om de digitale info.

 

Als je mij inschakelt, zijn er meerdere mogelijkheden:

  • Ik kom langs voor een intakegesprek, en bedenk vervolgens een startplan, tips en een een bruikbare indeling, zodat je zelf de administratie kunt opruimen.

  • Ik kom langs om de papieren op te ruimen en te herordenen. Eventueel kom ik daarna op afgesproken tijden langs om de zaken weer op orde te brengen.

  • Ik neem de papieren mee om deze in mijn kantoor uit te zoeken en te ordenen. Na een paar dagen breng ik de administratie weer geordend terug, in overzichtelijke en logisch geordende mappen.

 

En uiteraard denk ik ook aan de digitale administratie, inclusief opslag in de cloud en een handige indeling van de digitale mappen.

 

 

Administraties

Administratie opruimen